Vart äter man extremt god Tapas i Stockholm?

Tapasstockholm är den nyöppnade restaurangen i Östermalm med en kulinarisk upplevelse och en service som inte går att jämföra med någon annan restaurang inom samma kategori. Besökte denna restaurang efter att ha bokat bord 2dagar innan vårat besök. Vi klev av tunnelbanan i karlaplan och började vandra mot karlaplan 6 där Tapasstockholm ligger. 

När vi väl är framme möts vi av en massiv entre tillika en riktigt spansk port, Alegria ligger dörr i dörr med Maxim teatern vilket jag inte kände till. Hur som helst så kliver vi in i restaurangen och bilr väldigt varmt välkomna av en rakryggad och välvårdad hovmästare som placerade oss vid bordet samt gav oss menyerna. 

Då jag öppnade menyn så kände jag redan doften av god tapas från sällskapet på bordet bredvid, blev än mer sugen på att lägga min beställning. Jag gjorde det enkelt för mig då det är första gången jag besöker denna tapas restaurang att jag valde avsmakningsmenyn. Efter 10min, en kvart sisådär så började den smaskiga tapasen att serveras. efter att ha fått i mig lite av allt möjligt så måste jag säga att det här var bland den GODASTE matupplevelsen jag någonsin haft. Inte bara då jag jämför äpplen med äpplen utan av då jag jämför denna restaurang med andra restauranger.

Suma sumarum så måste jag säga att den här restaurangen får 5 av 5 stjärnor! En riktig mysig miljö och en utomordentlig service! 

Tapasstockholm är ett måste besök! För mer info besök deras webbsida på: http://tapasstockholm.nu

 

30 Dec 2016